Használd tanulásra a rossz időt! :)

Használd tanulásra a rossz időt! :)

Ezeken a hűvös, esős napokon sokan vágtok bele a német tanulásba. 🌧

A héten többen kerestetek azzal a kérdéssel, hogy kezdő vagy újrakezdő némettanulóként melyik DIL tanfolyamot válasszátok és hogyan álljatok neki a német nyelvleckéknek. 
Röviden összefoglalva a DIL Német nyelvi 1x1 tanfolyamot ajánlom nektek elsőként! Ha újrakezdő németes vagy, akkor is azt tanácsolom, hogy legjobb, ha az elejétől minden leckét végignézel. Ha némelyik csak ismétlés lesz neked, az sem árt. 😊

De ha sorban haladsz, biztos nem marad ki semmi fontos információ. Ha már ismerős egy-egy téma, amiről a lecke szól, úgyis gyorsabban tudsz haladni vele.

Ez az online német tanulás nagy előnye: mindig a saját tempódban tanulhatsz!

Így majd gyorsan eléred a tanfolyamon belül azt a leckét, ami már neked is teljesen új nyelvtani ismereteket ad. Ha pedig még intenzívebb tanfolyamot szeretnél, akkor a nyelvtan mellett párhuzamosan a DIL Beszédfejlesztő tanfolyamot is elkezdheted. 
Ezzel a tanfolyammal szituációs gyakorlatokon keresztül a beszédkészséged fejlesztheted.

Ha a szótanulás nehezen megy, akkor pedig ajánlom neked a DIL Szókincsfejlesztő tanfolyamot. Játékosan és hatékonyan tanulhatsz új német szavakat, és a hanganyagnak köszönhetően helyes kiejtéssel sajátítasz el minden új szót. Így könnyebben megy majd a némettanulás!

Bővebb információt pedig itt találhatsz:

https://www.dil.hu/blog/2018/01/31/hogyan-tanulj-dil-el/

Nincs még hozzászólás.

A hozzászóláshoz először be kell lépjél Bejelentkezés