DIL online német magánóra

Mit kapsz egy DIL magánóráért?

1. 60 perces személyre szabott online órát

2. Órai jegyzetet digitális formában

3. Gyakorló feladatokat, javítással

4. Az órán felmerülő szavakat online szókártya csomagokban

Neked így csak a tanulással kell foglalkoznod! Se jegyzetelés, se szótár írás!

Mennyibe kerül?

Mindez 8000 Ft, természetesen számlával.

DIL - Online német tanulás, Anikó
Anikó vagyok, én foglak megtanítani németül
Órai jegyzet

Órai jegyzet digitálisan

Elég, ha az órán figyelsz, a jegyzetet megkapod digitális formátumban. Ez azért jó, mert bármikor vissza tudod nézni, tanulni belőle, stb.

Gyakorló feladatok

Gyakorló feladatok

Hogy ne csak a heti egy-két magánóra ideje alatt foglalkozz a nyelvvel, kapsz plusz feladatot is. Az esetleges hibákat átbeszéljük, hisz rengeteget lehet ezekből tanulni.

Online szókártya csomag

Online szókártya csomag

Az órák után mindig megkapod a felmerülő új szavakat és kapsz egy online szókártya csomagot, aminek a segítségével sokkal könnyebb lesz a szótanulás.

DIL Személyre szabott magánóra

A magánórák keretében is a jól bevált DIL módszert használom. Ha a nyelvtan megy nehezebben, akkor azt gyakoroljuk többet. Ha a beszéddel van nehézséged, akkor arra fektetjük a hangsúlyt. Ha szükséges, többször visszatérünk a nehezebb témákhoz. Ha minden elsőre világos, akkor haladunk tovább. Teljesen a Te tempódhoz és a Te igényeidre szabva állítom össze az órákat.

Nem rabolom a magánóránk idejét és ezzel a pénzedet, hogy német nyelvtant magyarázok neked. A nyelvtant tökéletesen elsajátíthatod te magad otthon a szabadidődben az általam meghatározott DIL leckékkel. Így a közös órán sokkal több időnk marad a nyelvtani téma gyakorlatba való átültetésére, a kommunikáció és a hallás utáni szövegértés gyakorlására. A te költségeid pedig jelentősen csökkennek ezzel. Tetszik ez a megoldás?
Az órák online Google Meet-en vagy Zoom-on keresztül zajlanak.

Mit csinálunk az órákon?

  • Nézünk német sorozatot (teljesen kezdő szinten is) és erről beszélgetünk
  • Olvasunk krimit és erről beszélgetünk
  • Játszunk online játékokat
  • Hallgatunk anyanyelvi hanganyagot
  • Tanulunk. :-)

Mások véleménye

“Pont erre, egy ilyen tanárnőre vágytam, aki érthetően, következetesen tanít, végtelenül segítőkész, nem csak alibiből leadja az anyagot. És igen, pontosan tudja, mikor kell a cukor és mikor kell az ostor. Ezt tökéletes arányban teszed Anikó, szóval erre légy büszke.”

Rónaszéki Levente