Kérdésed van?

Kattints arra a kérdésre, amelyikre szeretnél választ kapni.

Mindegyik online anyagunkban alap, közép és felsőfokú anyagokat is találsz. Ez azt jelenti, hogy akár teljesen kezdőként is belevághatsz a nyelvtanulásba.

Kezdőknek a Német nyelvi 1x1 tanfolyamot szoktam ajánlani, mert nagyon fontos, hogy a nyelvtani alapok rendben legyenek a további tanuláshoz. A videóra felvett leckék és a feladatok segítségével olyan érzésed lesz, mintha egy valódi nyelvórán ülnél velem. Ha idővel magasabb szintre jutsz, bármikor ismételhetsz és visszanézheted a leckéket.

Minden anyagunk online érhető el, tehát internet kapcsolatra szükséged lesz a német tanuláshoz. Az online hozzáférés lehetőséget ad arra, hogy naprakészen tartsuk anyagainkat és bővíthessük azokat például új témakörökkel a Szótanuló gyakorlatokban. Ezek a plusz anyagok természetesen minden hozzáféréssel rendelkező tanulónak elérheőek, azaz nem számítunk fel külön díjat értük.

Igen, minden online tanfolyamunkban találsz 3-3 darab ingyenesen kipróbálható leckét. Ezek felépítése/logikája megegyezik az adott tanfolyamban található többi leckével.

Egyszeri díj befizetése után korlátlan ideig érheted el a megvásárolt tanfolyam összes leckéjét alaptól- felsőfokig. Jelenleg három online tanfolyamokunk van: Német nyelvi 1x1, Szótanulás egyszerűen és a Hasznos szituációk és kifejezések. A tanfolyamok hozzáféréseit külön-külön vagy egyszerre is megvásárolhatod.

Kétféle fizetési mód közül választhatsz:

 1. Bankkártyás fizetés
  Előnye, hogy a tanfolyam(ok) aktiválása a tranzakció végeztével egyből automatikusan történik, így egyből tanulhatsz is.

 2. Utalás
  Az aktiválásra az összeg megérkezését követő munkanapon számíthatsz.

Több megoldás közül is választhatsz:

 1. A legegyszerűbb, ha van bankkártyád, akkor megrendeléskor válaszd a bankkártyás fizetést. Bankkártyás fizetést külföldről is könnyedén végezhetsz.

 2. Amennyiben euro-s bankszámlával rendelkezel: kérlek, euro-s bankszámládról forintban utalj nekünk (azaz devizás átutalást kezdeményezz), így a mi számlánkra már forintban érkezik meg az összeg.
  Utaláshoz szükséges adatok:
  Kedvezményezett neve: Ravora Studio Kft.
  Kedvezményezett címe: 7633 Pécs, Péchy Blanka tér 6. 5/20.
  Számlavezető bank: OTP Bank
  Bank címe: 7621 Pécs, Rákóczi út 44.
  SWIFT: IBAN: HU35117059982130593900000000
  IBAN: OTPVHUHB
  Kérlek az utaláskor ne felejtsd el feltüntetni a közleménybe a megrendelési azonosítódat!

 3. Ha nincs bankkártyád, akkor a Wise nevű szolgáltatást is választhatod. Az oldalukon (https://wise.com/) regisztrálás után tudsz utalásokat végrehajtani akármilyen pénznemben. Valószínűleg kevezőbb deviza váltási árfolyamal tudsz fizetni, mint a bankodnál.

Megrendeléskor természetesen minden szükséges adatot e-mailben is elküldünk.

Kétféleképpen is tudsz regisztrálni hozzánk:

 1. A Facebook vagy Google+ gombra kattintva.
  Így tulajdonképpen az első belépéskor történik meg a regisztráció. Ha ezt választod a későbbiekben is arra a gombra kattintva fogsz tudni belépni, amelyikkel regisztráltál. Ebben az esetben nem tároljuk el a jelszavadat.

 2. A “Regisztrálj” linkre kattintva.
  Ilyenkor meg kell adnod a következőket: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, jelszó. A későbbiekben belépni a “Jelentkezz be a korábban regisztrált e-mail címeddel” lévő résznél az e-mail címed és jelszavad megadásával fogsz tudni.

Ennek két oka lehet.

 1. Az első és leggyakoribb:
  Az első látogatásodkor a Facebook vagy Google+ gombra kattintottál.
  Ebben az esetben mi nem tároljuk a jelszavad, tehát minden további alkalommal a Google vagy Facebook gombra kattintva fogsz tudni belépni. (Fontos: Ha első alkalommal pl.: a Google gombra kattintottál, akkor a későbbiekben is arra kell kattintanod.)

 2. Másik lehetőség:
  Korábban hagyományos módon, a “Regisztrálj” linkre kattintva regisztráltál. (Tehát megadtad a következőket: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, jelszó.)
  A “Jelentkezz be a korábban regisztrált e-mail címeddel” lévő résznél add meg az e-mail címed és jelszavad. Ha nem emlékeznél a jelszavadra, kattints az “Elfelejtetted a jelszavad?” linkre és kérj magadnak egy új jelszót.

Ha továbbra sem sikerülne a belépés, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk. Írj nekünk e-mailt az hello@dil.hu címre, vagy keress minket hétköznap 9:00-17:00 között +36-20-564-8888 telefonszámon.

Változó a leckék hosszúsága, az adott témakör bonyolultságától. Általánosságban 15-20 perc egy-egy videó, de nehezebb témaköröknél akad akár 40-50 perc hosszúságú is lehet.

Írj nekünk e-mailt az hello@dil.hu címre, vagy keress minket hétköznap 9:00-17:00 között +36-20-564-8888 telefonszámon.

Írj nekünk e-mailt az hello@dil.hu címre, arról az e-mail címedről amit szeretnél töröltetni a DIL rendszeréből ezzel a kéréseddel.