Az 5 leggyakoribb kérdés, amit az online nyelvtanulás kapcsán kérdezni szoktatok

Az 5 leggyakoribb kérdés, amit az online nyelvtanulás kapcsán kérdezni szoktatok

 

Ezt az 5 dolgot kérdezitek a leggyakrabban a DIL online német tanfolyamaival kapcsolatban


1. Mikor indul a következő tanfolyam?

Amikor Te szeretnéd! A DIL tanfolyamaival ott és akkor tanulsz, amikor Te ráérsz! Te osztod be az idődet teljesen szabadon. És még egy nagyon fontos dolog: a tanfolyam a Te tempódban halad. Egy hagyományos nyelvtanfolyamon igazodnod kell a többiekhez. Lehet, hogy Te például már kiválóan ragozod az igéket, de a többiek miatt még 3 órán keresztül ezt kell gyakorolnod. A DIL tanfolyamaival ez kizárt! Ha mindent megértettél és megoldottad a feladatokat, már ugorhatsz is a következő leckéhez! Ha nem, akkor pedig addig ismételheted, amíg csak szeretnéd. Ne pazarold az idődet arra, hogy egy hagyományos nyelvtanfolyamon a többiek tempójában kelljen haladnod!


2. Le kell tölteni az anyagot vagy postán külditek?

Semmit nem kell letöltened, kinyomtatnod és folyton magaddal cipelned ahhoz, hogy tanulni tudj. Nálunk minden online működik, bárhonnan bármikor eléred az anyagokat. A mobilodról, a tabletedről vagy a laptopodról is!


3. Melyik DIL tanfolyammal kezdjem a tanulást?

Természetesen az a leghatékonyabb, ha mindhármat kombinálod, de annyira nem épül egymásra a három modul, hogy önmagukban ne lennének eredményesek. Ennek ellenére kezdő nyelvtanulónak mindenképpen a Német nyelvi 1x1 tanfolyamot ajánlom elsőként.


4. Meddig lesz hozzáférésem a DIL tananyagaihoz?

Korlátlan ideig. Ha megvásárolod a DIL online tanfolyamait, akkor korlátlan hozzáférést kapsz. Annyiszor nézed meg a leckéket, ahányszor csak szeretnéd és ha akarod, csak fél év múlva kezded a tanulást. Nálunk nem jár le a hozzáférésed!


5. Mennyi idő alatt tudok megtanulni németül?

Erre a kérdésre nem tudom a pontos választ. :-) Ez nagyban függ a szorgalmadtól és a nyelvérzékedtől is. Ha egy átlagos, teljesen kezdő tanulót nézek, akkor napi 2-3 óra tanulással kb.8-9 hónap alatt lehet elérni középfokú szintre. Ezzel már jól boldogulsz a mindennapi életben. Ha középfokú nyelvvizsgát is szeretnél, akkor ahhoz kicsit több időre lesz szükség. De nagyon fontos a folyamatos tanulás és a rengeteg gyakorlás, valamint a jó tanár és a jól összeállított, hatékony tananyag megválasztása. Blogunkon tanálsz hatékony tanulási tippeket is!

További kérdéseket - és válaszokat pedig megtalálhatod a Gyakran ismételt kérdések oldalunkon (itt), ha pedig van olyan információ, amit az oldalunkon nem találtál meg, írj nekünk. :)

Anikó

Nincs még hozzászólás.

A hozzászóláshoz először be kell lépjél Bejelentkezés