Online nyelvtanulás nyaralás előtt

Nyaralás előtti nyelvtanulás felfrissítése

A nyári szabadság kezdetéig szeretnéd formába hozni magad? Ne csak arra gondolj, hogy beleférsz-e a tavalyi fürdőruhába, vagy nem – a nyelvtudásodra is lehet ráférne egy kis felfrissítés egy betervezett külföldi utazás előtt.

Nyaralás előtt érdemes egy kicsit formába hozni a nyelvtudásodat. Bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy meg kell szólítanod valakit. Nem az önkiszolgáló boltokból áll a világ, ahol egyetlen szó kiejtése nélkül is elboldogulhatsz. Beszélned kell a recepcióssal, a pincérrel, a bárpultossal, a ruhatárossal, a jegykezelővel a vonaton, a rendőrrel, a taxissal és talán (bár ne így legyen) az orvossal is.

Ezekre a helyzetekre előre fel tudsz készülni. A legfontosabb szituációk előre láthatók és megtervezhetők. 

Egy nyaralás előtt arra már biztosan nincs időd, hogy elmenj egy nyelvtanfolyamra. Miért is tennéd? Nem nyelvvizsgázni készülsz, csak szeretnéd kicsit jobban megérteni az embereket ott, ahová utazol. Ehhez nem kell hosszú tanfolyamra menni.

Az online német nyelvtanulás éppen ebben nyújt neked segítséget. Előre összegyűjtöttük, feldolgoztuk mindazokat a mindennapi élethelyzeteket, melyek egy nyaralás során is előfordulhatnak. Ha alaposan átnézed ezeket a szituációkat, rengeteg olyan kifejezést szívhatsz magadba, melyekre a nyáron szükséged lesz.

Hogyan érdemes nyaralás előtt nyelvet tanulnod? Semmi nyelvtan, semmi szómagolás. A német szituációs gyakorlatok megadják neked a szükséges szókincset, és hozzá elérhetővé és átélhetővé teszik az élőbeszéd fordulatait. Ráadásul nem vagy tanfolyamhoz kötve, ott és akkor tanulsz, amikor neked a legjobban megfelel. Nézd át ezeket a gyakorlatokat, alaposan fel tudsz készülni belőlük a nyaralásodra.

Jó utazást kívánunk!

:)

Nincs még hozzászólás.

A hozzászóláshoz először be kell lépjél Bejelentkezés