Nyelvtanulás önállóan. Lehetséges ez?

Nyelvtanulás önállóan. Lehetséges ez?

 

Sokan gondolják, hogy csak állandó tanári segítséggel vagy hagyományos tanfolyamon lehet jól megtanulni egy nyelvet. Ez tévedés! Megfelelő online tananyagokkal OTTHONRÓL akár teljesen ÖNÁLLÓAN is megtanulhatsz NÉMETÜL. Semmi más nem kell hozzá, mint egy kis elszántság és szorgalom. És esetleg segítségként a DIL online tanfolyamai, amelyeket kifejezetten önálló tanuláshoz készítettem.

Ha esetleg lennének kétségeid az önálló nyelvtanulással kapcsolatban, akkor olvasd el a blogbejegyzésem végén belinkelt cikket Lomb Kató szinkrontolmácsról.

Lomb Kató 20 !!! nyelvet tanult meg autodidakta módon. Elképesztő teljesítménynek tartom. Erre természetesen nem mindenki képes.

De gondolj bele, Neked csak egyet kell megtanulnod, a németet. wink

Az a tény pedig vitathatatlan, hogy az akkori lehetőségekhez képest számodra jelenleg rengeteg támogatást adhatnak a DIL online tanfolyamok, a német nyelven elérhető filmek, hanganyagok, könyvek, telefonos applikációk. Ha Lomb Katónak sikerült az akkori feltételek mellett szinkrontolmács szinten, önállóan elsajátítania 20 nyelvet, neked miért ne sikerülne egyet?

Ugye már te sem kételkedsz?

Nézd meg az ingyenes leckéket és te is nagyon gyorsan meggyőződhetsz róla, hogy a DIL tanfolyamokkal könnyedén megy a némettanulás, mert mindent megtalálsz egy helyen:

https://www.dil.hu

Itt találod a cikket Lomb Kató szinkrontolmácsról:

https://nlc.hu/szabadido/20200112/lomb-kato-szinkrontolmacs-nyelvtanulas-idegen-nyelv/?fbclid=IwAR0kLPSp6ZGqAjBJYVtOUZNpv9UfjDOu2Fmnse5IPxMbqAEdIJf291fX-oc

Fotó forrása: Youtube

Nincs még hozzászólás.

A hozzászóláshoz először be kell lépjél Bejelentkezés