Szókincsfejlesztő tanfolyam,
hogy a szókincsfejlesztés tényleg szórakozás legyen!

Ezzel a tanfolyammal magolás helyett élvezetes lesz a szótanulás. Több mint 2000 hasznos német szót tanulhatsz meg szórakoztató és játékos feladatokkal, tesztekkel.

Egyszerű, átlátható stresszmentes tanulás…

Létezik?!

Komoly pszichológiai vizsgálatok támasztják alá, hogy a hagyományos, szótárból magoláshoz képest a szókártyák segítségével sokkal eredményesebben bővítheted a szókincsed, mert a képeknek és a hangi anyagoknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben épül be egy-egy új szó az aktív szókincsedbe.

Szótanulásnál nagyon fontos az ismétlés, ezért 4 különböző feladattípust is összeállítottam neked, hogy az ismétlés minél változatosabb legyen számodra.

Bónusz:

Örökös és korlátlan hozzáférést kapsz tőlünk, bújtatott költségek nélkül!

Nézd meg a Szókincsfejlesztő tanfolyam rövid összefoglalóját:


Hogyan épül fel a tanfolyam?

A szavakat nem egy unalmas könyvből kell kibogarásznod, hanem egy izgalmas, jól átlátható online felületen sajátíthatod el.

Érts meg minél több szót és használd őket:

  • Tanulj szavakat képekkel és hanganyaggal
  • Itt témakörönként csoportosítva tanulhatsz
  • Haladj a saját tempódban, ismételj, ha szeretnél
  • Az online tananyagokkal bármikor, bárhonnan bővítheted a szókincsedet

Mit is jelent ez számokban?

66 témakör
több mint 2400 szó
minden szóhoz kép
hanganyag a helyes kiejtésért

Legyen veled mindig a némettanárod!

Mi is a DIL?

A DIL egy professzionálisan összeállított online nyelvtanfolyam-csomag, aminek a segítségével olyan német nyelvtudást és beszédkészséget szerezhetsz, amivel könnyedén boldogulsz németül, külföldi munkavállalás vagy nyelvvizsga megszerzése esetén is.

A tanfolyammal egy komplett, minden nyelvtani tudnivalót magába foglaló anyagot kapsz, ami mellett neked már nem kell további magyarázatok vagy gyakorlófeladatok után kutatnod. A te dolgod már csak az, hogy haladj szépen sorban a leckékkel.