Rólunk mondták

Kuchta Márk

"Talán az egyik leg "modernebb " nyelvtanuló oldal amivel találkoztam eddig!!"

Kuchta Márk
Grátz Ibolya

"A lányom találta ezt az oldalt, aminek nagyon örülök. Sok szót tanultam, de nem tudtam használni. Anikó az Ön segítségével sikerült! Folyamatosan tanulok. Áprilisban lesz 1 éve, hogy kint dolgozom és nem jelent gondot a társalgás. Köszönet a csapatnak."

Grátz Ibolya
Székely Tímea

"Nekem nagyon tetszik az oldal,  tag vagyok egy pár hónapja.  A nyelvtani részekből rengeteg minden világosabbá vált számomra. Köszönöm,  hogy ilyen remek munkát végeztek én igazán elégedett vagyok. Munkátokhoz  kitartást és további sikereket kívánok!"

Székely Tímea
Hájas Henriett

"Korlátlanul tudod használni és minden nyelvtan benne van nagyon èrthetöen. Én sok oldalt néztem és könyvet vettem! Szerintem ez szuper! :)"

Hájas Henriett
Tábori Zsuzsi

"Engem az fogott meg bennetek, hogy igényes az oldal és jól felépítettek a leckék. Amint beregisztráltam, egyből tudtam, hogy ez az amit kerestem!"

Tábori Zsuzsi
Keller Zoltán

"Több műszakban dolgozom, ezért nem tudok különtanárhoz járni. Ebben az a legjobb, hogy akkor tanulhatok, amikor csak akarok."

Keller Zoltán
Zsolnai Tamás

"Nekem ez jobban megérte, mint megvenni egy csomó nyelvkönyvet. (És így még cipelnem sem kell őket sehová, ha tanulni akarok.) :D"

Zsolnai Tamás
Horváth Zsuzsanna

"Nagyon megörültem amikor rátaláltam az oldalatokra, élvezem a tanulás minden percét. A nyelvtani részétől kicsit féltem, de Anikó olyan jól elmagyarázza, hogy végre nem okoz gondot a nyelvtanulás.Szuper az oldal én nagyon szeretem. :) Köszönöm Nektek!"

Horváth Zsuzsanna
Molnár Gábor

"Szuper az oktatásotok és a munkátok!!!"

Molnár Gábor
Sánta Balázs

„Életemben először érzékelem áttekinthetőnek, megtanulhatónak a német nyelvtant! … Tegnap elkezdtem átvenni az ingyenes próbaleckéket - és azt vettem észre, hogy alig bírok vele leállni, olyan öröm volt a letisztult logikája, teljes érthetősége! És a sikerélmény vele. Véletlenül találtam Rátok, senki nem javasolt, csak keresgettem a neten hosszasan, most pedig nagyon örülök ennek a véletlennek. Egy tisztességes alapfok a célom, de most már simán el tudom képzelni, hogy kedvem lesz majd még tovább is mennem a németben. Ha idővel párom után sikerül mennem Ausztriába és sikerül elhelyezkedni a szakmámban, azt ennek a tananyagnak fogom köszönni, már most látom.”

Sánta Balázs
Kocsis Gábor

"Sok-sok hasonló oldalt megnéztem az utóbbi 1-2 hónapban. Messzemenőkig a legérthetőbb, legjobb az összes többi közül. Az a legjobb az Önök tanfolyamában, hogy olyan mintha iskolában ülnék és teljesen "élethűek" a lecke leadások."

Kocsis Gábor
Nemes Márta

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam az interneten erre a csapatra. Nagyon elégedett vagyok. Nekem nagyon jó, és tetszik, ahogy a leckék egymásra épülnek, valamint Anikó türelmes és lelkiismeretes magyarázata, hogy mi miért. Nem hosszúak a leckék, a nyelvtani résznél először feleleveníti a magyar nyelvtan szabályt és azután tér rá a német nyelvtanra, a megoldásoknál pedig ott van a mondatok magyar fordítása. (...) Ki merem jelenteni, hogy Magyarországon és itt külföldön, ahol per pillanat élek, sok ilyen ANIKÓ-ra és csapatára lenne szükség, aki ilyen szuperül tanít."

Nemes Márta
Józsa Erika

"Csak jót tudok írni és mondani! Nekem nagyon tetszik és köszönöm! (...) Nekem ez nagy segítség a tanulásban!"

Józsa Erika
Róna Vilmos

"(...) nagyon köszönöm a munkájukat, soksok módszert kipróbáltam eddig, mert sajnos időm nincs a "rendes" iskolára, és pont ez a feeling hiányzott, hogy lássam a tanárt és a táblát és ne "csak" hallgassam a tananyagot, nyelvtant, legyen aki érthetően elmagyarázza. Én teljesen az alap -1000-redik szintről álltam neki, és bár így is elég kevés időm jut rá, mégis értem... Nagyon jó érzés!"

Róna Vilmos
Egri Zsófia

"Tetszik ez a játékos forma és biztos vagyok benne, hogy jobban be tudnak épülni így a szavak."

Egri Zsófia
Petruska Ferenc

"Rendkívül alaposak a leckék és sokrétűek a témák - gratulálok!"

Petruska Ferenc
Kiss Jakab

Nagyon tetszenek az online német oktató videóik, messze az egyik legjobb, amit láttam. Teljesen kezdő vagyok. Jónéhány alkalommal elkezdtem már németül tanulni könyvből és online anyagokból, de mindig feladtam, mert nem volt elég jól elmagyarázva a nyelvtan. Egészen mostanáig, amíg nem találtam meg az önök néhány ingyenes oktató videóját.

Kiss Jakab
Fodor Edina

"Imádom a nyelvtani csomagot! Szeptemberben kezdtem el tanulni, nulla nyelvtudással. Kb. három hete járok magántanárhoz is, aki egyszerűen nem akarja elhinni, hogy csak ennyi ideje foglalkozok a német nyelvtannal. Már a középszint felénél tartok és IMÁDOM! Köszönöm, hogy vagytok és további sikerekben gazdag kreatív munkát kívánok nektek!"

Fodor Edina
Holczman György

"Már a nyelvtan és szituáció modult megvettem :) és tetszik nagyon, hamarosan megveszem a szótanulásokat is. Tényleg minőségibb, mint az egyéb internetes anyagok"

Holczman György
Egri László

Kedves Dil.hu! Nagyon szeretem az interaktív videókat. Ez a táblás oktatásos rendszer nekem nagyon bevált, 3 év alatt sikerült megcsinálom a középfokú német nyelvvizsgát. Most a felsőfokúra készülök.

Egri László
Izsán Bernadett

Látok benne fantáziát és ennél is fogok maradni. Így nekem sokkal könnyebb, mint hogy egész nap a könyvet nézem. Minden nap újra nézem a videót és annyiszor találok benne érdekes dolgokat. Az iskolába is én tudok németül jobban, hála magának. Örülök hogy ilyen j oldalhoz fordultam. Most már a dolgozatok is jobban sikerültek.☺Szép hetet kívánok! 😊

Izsán Bernadett
Várdai Edit

"Végre egy minőségi és valóban jól használható nyelvtanulási oldal."

Várdai Edit
Boha Roland

"Az oldal jól kidolgozott, ráadásul a tabletemen ugyanolyan könnyen tudom használni, mint az asztali gépemen. Tetszik, ahogy Anikó elmagyarázza az összefüggéseket és az ellenőrző feladatok sokszínűsége is változatos. A kollégáim is itt tanulnak már. :) "

Boha Roland