Üdvözlünk a korlátlan online német nyelvtanulás világában!

DIL - Online német tanulás, Anikó
Én foglak megtanítani németül
  • Megtanítunk vásárolni, történetet mesélni és akkor sem fogsz zavarba jönni, ha el kell mondanod, hogy miért parkoltál véletlenül tilosban.
  • Nemcsak el tudod majd mondani, hogy mi a neved és honnan jöttél, de a kedvenc filmedről is tudsz majd beszélni, ahogy azt is el tudod majd mondani az ebédszünetben, hogy szerinted miért nem volt jogos az a tegnap esti tizenegyes.
  • A szerteágazó szókincsednek ott és akkor veszed hasznát, amikor igazán kell: gyakran nem elég csak egy sört kérni, ha a környék legjobb szűretlen búzasörét, vagy éppen díjnyertes rajnai rizlingjét szeretnéd megkóstolni…

Őszi akció

Neked mit jelent az ősz? Nálam ez az évszak mindig az iskolához és a tanuláshoz kapcsolódik. Egy azonban biztos, a hosszabb hűvös esték kiváló lehetőséget nyújtanak akár a nyelvtanulásra is. Egy finom tea, egy meleg takaró és… némettanulásra fel!

Amihez most 25% kedvezményt adunk mindhárom online tanfolyamunkra.

Az akció 2022.09.20. és 2022.09.26. közt érvényes.

1. Válaszd ki a neked tetsző tanfolyamot

Hasznos szituációk és kifejezések

A hasznos nyelvtudás titka a használható szituációkban rejlik. Anyanyelvi hanganyaggal és témák szerint rendszerezett szituációs gyakorlatokkal segítünk, hogy minden helyzetben feltaláld magad. Párbeszédek, kifejezések alaptól a felsőfokig, gyakorlófeladatokkal.

31 témakör közel 1000 kifejezés anyanyelvi hanganyag valós élethelyzetek
29 990 Ft -24% 22 494 Ft

Német nyelvi 1x1

Eddig azt hitted, hogy a német nyelv bonyolult? Akik velünk tanulnak, már tudják, hogy nem is annyira veszélyes. Alaptól a felsőfokig mindent megtalálsz itt a német nyelvtannal kapcsolatban: szórend, ragozás és minden, ami igeidő.

77 videó 150 órányi anyag közel 3000 feladat feladatok hanggal
44 990 Ft -25% 33 742 Ft

Szótanulás egyszerűen

Felejtsd el a szótárfüzetet és a száraz szószedeteket, mert van hatékonyabb út a magolásnál! Képpel és hanggal segítjük a szavak tanulását, a szókincsfejlesztési gyakorlatainkkal minden eddiginél könnyebb lesz a szótanulás. Alaptól a felsőfokig minden egy csomagban!

66 témakör több mint 2400 szó minden szóhoz kép minden szóhoz hang
24 990 Ft -25% 18 742 Ft

A megrendeléshez lépj be vagy regisztrálj, mert a tanfolyamot a felhasználói fiókodhoz fogjuk aktiválni.