Rólunk

Kik vagyunk és hogyan tudunk Neked segíteni?

DIL - Online német tanulás Anikóval

Anikó - Én tanítalak meg németül

Tudom, hogy egy idegen nyelv tanulása sok időt és annál is több gyakorlást jelent még akkor is, ha jó a nyelvérzéked. Ezért kezdetektől fogva a fő koncepcióm az, hogy a videókat és a feladatokat annyiszor nézhesd meg és tölthesd ki, ahányszor csak szeretnéd! Ez a kulcsa annak, hogy elérd a céljaidat!

Több, mint 10 éves tanári tapasztalattal a hátam mögött bátran elmondhatom, hogy több száz sikeres, ma már németül beszélő tanítványom van szerte az országban és az országhatáron túl.

Az évek során kirajzolódott, hogy melyek a fő irányok, témák és nehézségek a német tanulás során, ezért ezeket a kérdéseket is igyekeztem beleépíteni a tematikába, hogy ezáltal egy olyan teljeskörű német oktató rendszert kaphass, mint amilyen a DIL.

A tanítás a fő szakterületem. A videók és feladatok elkészülte után egy fontos kérdés merült fel:

Hogyan tudom mindezt elérhetővé tenni számodra?

Ezért szeretném, ha megismernéd a DIL többi tagját is, akik nem csak a technikai kivitelezésben segítettek, hanem a munkájukkal mindvégig támogatnak Téged, hogy a tanulásod minél gördülékenyebb legyen.

Online német tanulás Jani

Jani: az IT-s

Én vagyok a DIL online rendszer informatikai tervezője és fejlesztője.

Anikó azért keresett meg, hogy segítsek neki egy olyan oldal megtervezésében, ami átlátható, egyszerűen és praktikusan használható. A több mint 7 éves üzleti szoftverfejlesztésben szerzett tapasztalatom, Anikó nyelvtanítási jártassága és Zsófi grafikai tudása felhasználásával hoztuk létre az oldalt.

Bízom benne, hogy már most is tetszik amit csináltunk, de ez még messze nem a végleges! Rengeteg ötletünk van, hogy vidámabbá-könnyebbé tegyük a német tanulásod.

Online német tanulás Zsófi

Zsófi: Anikó jobb keze

Én vagyok a DIL ügyfélszolgálati vezetője és grafikusa.

Ha bármilyen kérdésed van az oldallal vagy a modulokkal kapcsolatban, írj vagy keress bátran, nagyon szívesen válaszolok! A levelezésben és a kapcsolattartásban is segítem Anikót, így valószínű velem is kapcsolatba fogsz lépni a tanulásod során.

Emellett -Janival együtt- igyekszem napról napra a kinézetében és felhasználhatóságában is az igényeidre szabni az oldalt, ezért kíváncsi vagyok a véleményedre, legyen az pozitív vagy akár negatív. :)

Online német tanulás Michael

Michael: Német anyanyelvi hang

Több éves tapasztalattal rendelkezem a zeneszerzés, zenekeverés és szerkesztés területén. A fő feladatom a szituációs gyakorlatoknál a professzionális anyanyelvi hangfelvételek készítése volt.

Nagy örömömre szolgál, hogy segíthetek neked a német tanulásban.

Michael: Deutsche muttersprachliche Stimme

Ich habe langjährige Erfahrung auf dem Gebiet von Musikproduktion, Mischen und Mastern. Meine Hauptaufgabe bei den Situationsübungen war die Herstellung der professionellen muttersprachlichen Tonaufnahmen.

Es ist mir eine große Freude, dir beim Deutsch lernen helfen zu können.